Välkomna till Sällskapet EBBE

Vi är en ideell teaterförening i Förlanda som varje år sätter upp en sommarteater mitt i bokskogen nedanför Äskhults by.
På vår utescen samlas Engagerade ByBors Ensemble för att ge er en upplevelse utöver det vanliga. Vi bjuder på magisk teater med sång och musik i lokal förankring. Ni får även en tillbakablick i hur det kan ha varit att leva i Förlanda förr i tiden.

Till sommaren presenterar vi ett nyskrivet manus vid namn Älskar, Älskar Inte.
Ebbescenen kommer att omvandlas till det vackra 50 talet där vi kommer träffa paret Ingrid och Erik. De har varit tillsammans under en längre tid, men känner att deras känslor för varandra har svalnat. Deras föräldrar däremot känner att det är dags för paret att gifta sig, så de överaskar byn med ett bröllop.  Men kommer bröllopet att ske?

För er som känner att sommaren är för långt borta, kan vi berätta att vi just nu är på jakt efter nya medlemmar. Är du, eller känner du någon som är intresserade av att vara med? Tveka då inte att höra av er på vår mail: info@ebbe.org
Vi söker allt från statister till skinande skådespelare, musiker, tekniker, personer med kunskap inom bygg eller sömnad. Se gärna våra Arbetsgrupper för att veta mer om vad du bistå med.

MISSA INTE CHANSEN ATT BLI EN AV OSS!